TRANSLATION/TRADUCCIÓN/ПЕРЕВОД/TERCÜME/תרגום

23 Αυγ 2012

22η συναντηση enduro



31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 1-2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ

Η Μοτολέσχη Καβάλας σε συνεργασία με το Μοτοσικλετιστικό Σύλλογο Προσοτσάνης(ΜΟ.Σ.Π) και την υποστήριξη του Δήμου Προσοτσάνης, διοργανώνουν την 22η συγκέντρωση ENDURO. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί από 31 Αυγούστου έως και 2 Σεπτεμβρίου. Ο κατασκηνωτικός χώρος όπου θα διεξαχθεί η εκδήλωση βρίσκεται 18 χμ έξω από την πόλη της Δράμας και σε απόσταση μόλις 3 χμ από την κωμόπολη Προσοτσάνη. Σε έναν επίγειο παράδεισο κοντά στις όχθες του ποταμού Αγγίτη.Η πρόσβαση στη θέση «Εργοστάσιο» όπως είναι το ακριβές όνομα της τοποθεσίας, γίνεται μέσο ασφαλτόστρωτου δρόμου.
ΔΙΑΜΟΝΗ

Για τους λάτρεις των ανέσεων, κατάλυμα μπορεί να βρει κάνεις και στα ξενοδοχεία που υπάρχουν τόσο στην πόλη της Δράμας όσο και στα γύρω χωριά (σχετικά με τα ξενοδοχεία ενημέρωση θα γίνει εντός ολίγων ημερών)
Ο Νόμος Δράμας είναι ένας νομός μέσα στον οποίο η φύση οργιάζει. Τα παρθένα δάση του Φρακτού και της Ελατιάς, τα όρη Φαλακρό και Μενοίκιο, τα ποτάμια Αγγίτης και Νέστος, τα σπήλαια, τα φαράγγια είναι μερικά από τα εξωτικά στολίδια του φυσικού μεγαλείου που περιμένουν να τα γευτείς…..! Αρχαία ευρήματα, εκκλησίες, γραφικά χωριά…… δείγματα κληρονομιάs άξια να τα γνωρίσεις! Στοιχεία που συνθέτουν αρμονικά ένα μέρος κατάλληλο για μια εναλλακτική μορφή τουρισμού.      
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει πλούσιες δραστηριότητες
Το βράδυ της Παρασκευής θα υπάρχει live rock μουσική συντροφιά.
Το πρωινό του Σαββάτου, για τους οδηγούς που τους αρέσει, παρέα με τη μηχανή τους, να ξεφεύγουν από τον κόσμο και να τους καταπίνει η φύση, έχει προγραμματιστεί ENDURO διαδρομή 90 χιλιομέτρων στις κορυφογραμμές του όρους Μενοίκιο ανάμεσα από οξιές, σε μονοπάτια και ρέματα. Παράλληλα για τους φίλους της ασφάλτου θα υπάρχει διαδρομή στο δάσος Καράντερε. Αφού λοιπόν τελειώσει η αποκαλυπτική πρωινή βόλτα των enduro και street οδηγών, τις απογευματινές ώρες θα διεξαχθεί ένας αγώνας SCRAMBLE στο χώρο της συγκέντρωσης. Στο τέλος μιας τέτοιας μέρας δεν μπορεί βέβαια να παραληφθεί το μουσικό κομμάτι. Τo συγκρότημα “DisplayeD” θα χαρίσει Alternative- Indie Rock νότες. Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή με extreme enduro 30 χιλιομέτρων σε ανηφορικό μονοπάτι, για αυτούς που πιστεύουν ότι έχουν αντοχές και ταυτόχρονα για τους «οδηγούς των δρόμων» με μια διαδρομή ξενάγησης στον ιερό ναό του Διονύσου και στο Σπήλαιο του Μααρά.
Φορέστε λοιπόν την καλή σας διάθεση και ελάτε, εμείς θα σας περιμένουμε……
  • To ακριβές πρόγραμμα, τα ωράρια των εκδηλώσεων καθώς και τα μουσικά σχήματα θα ανακινηθούν σε λίγες μέρες.
  • Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαμονή και την τοποθεσία μπορεί να βρει κανείς στο: www.ergo-stasio.gr