TRANSLATION/TRADUCCIÓN/ПЕРЕВОД/TERCÜME/תרגום

30 Αυγ 2010

Αυτά ήταν τα "Ελληνικά βουνά ΙΙΙ" !


Στά όμορφα Μαστοροχώρια της Ηπείρου, στην Πυρσόγιαννη, η ¨Παναγία των ξενιτεμένων" φιλοξένησε γύρω της τις 20+ μοτοσυκλέτες της λέσχης, και ο καθαρός ξάστερος ουρανός σκέπασε την κούραση που οι παρέες μας μάζεψαν επίμονα στις γύρω χωμάτινες διαδρομές. Ο καιρός εκεί ήταν μια ατελείωτη άνοιξη, με κρύα νερά, παπαρούνες τον Ιούλιο και ζέστη γύρω απ τη φωτιά που κοκκίνιζε τις φάτσες μας (ή μήπως ήταν απ΄τα τσίπουρα?). Ό΄τι και να΄τανε, η εκδρομή έγραψε πάλι άλλη μια από ΄κείνες τις ιστορίες που τις συζητάς μετά για ώρες στην τσιμεντένια πόλη και τις φυλάς στο κουτάκι εκείνο με τις πολύτιμες αναμνήσεις για ώρα ανάγκης...
Περιμένουμε τα επόμενα "Ελληνικά βουνά" που θα έρθουν του χρόνου, αν δεν πάμε εμείς εκεί βέβαια!

Πανελλήνια Enduro 2010.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΜΟΚαστοριάς

Ο Μοτοσικλετιστικος Όμιλος Καστοριάς σας προσκαλεί στην Πανελλήνια Συγκέντρωση Enduro 2010 που θα πραγματοποιηθεί στις 3, 4 και 5 Σεπτεμβρίου στην τοποθεσία του χιονοδρομικού κέντρου στο Όρος Βίτσι.

Σε κοντινή απόσταση από την πόλη της Καστοριάς (μόλις 18 χλμ.) και σε υψόμετρο 1800 μέτρων, στα όρια των νομών Καστοριάς και Φλώρινας, κοντά στο χωριό Πολυκέρασο, σε μια εξαιρετική τοποθεσία που αποτελεί πόλο έλξης και για ομορφιά του τοπίου καθώς και την γραφικότητα των γύρω οικισμών.

Στον χώρο θα λειτουργεί το εστιατόριο - ψησταριά του χιονοδρομικού κέντρου καθώς και το cafe - bar. Θα υπάρξουν πολλά happenings , συναυλίες από τοπικά συγκροτήματα, enduro-βόλτες , hard endurο, περιήγηση στης γύρο περιοχές και μοτοπαιχνίδια.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας :
6937280880 Άρης Σολατσάρης
6944836394 Πέτρος Γερόπουλος
6974094977 Κώστας Γουγούσης
Και με e-mail:arispwr@hotmail.com και info@mokastorias.gr

Φιλικά
Μοτοσικλετιστικος Όμιλος Καστοριάς
www.mokastorias.gr